Educaplay

Educaplay és una excel · lent plataforma en línia per crear i compartir activitats educatives multimèdia. Per treballar amb ella no necessites cap tipus de programari instal · lat en el teu equip, només el navegador web i el plugin de flash ia més les seves activitats són compatibles amb plataformes d’elearning amb la qual cosa podràs seguir el procés d’aprenentatge dels teus alumnes. L’eina és multilingüe i podràs traduir la seva interfície al castellà, anglès i francès, portuguès, italià, holandès, català, gallec i euskera.

Per començar a treballar amb ella, editant o creant noves activitats, hem de registrar-nos. En l’actualitat, la plataforma ja compta amb 10000 usuaris registrats, la qual cosa ens parla de la seva difusió actual. Però també podem navegar per ella per resoldre activitats ja creades sense necessitat de registrar-nos.

Permet la creació d’activitats de tipus com mapes, endevinalles, completar, mots encreuats, diàlegs, ordenar lletres, dictats, relacionar, sopes de lletres, test … Un cop creades aquestes activitats pots oferir als teus alumnes a través de la url de l’activitat, incrustándolas al teu web o bloc mitjançant el codi que ofereix o integrant-com Scorm en qualsevol plataforma de elearning (Moodle, Chamilo …)

Educaplay: actividades educativas multimedia from Educaplay on Vimeo.

Enllaç Educaplay

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: